Cursuri

           Pentru a veni in intampinarea celor care doresc sa imbratiseze profesia de mediator, Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi, in colaborare cu Centrul de Mediere Constanta, organizeaza cursuri recunoscute intern si international, pe toata perioada anului 2016.      

 

 

 

           Organizator Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi, autorizata prin Hotararea Consiliului de Mediere nr. 629/18.06.2010 – http://www.cmediere.ro/tablouri-liste/lista-furnizorilor-de-formare/19/

 

Formatori: MUGUR MITROI, ANCA IACOB, LUCIAN ENACHECRISTINA CHIVULESCU, LIDIA FRUNZA SI ELENA-LILIANA ALDEA 

LOC DESFASURARE:  Constanta

Cursul cuprinde 50% parte teoretica (teoria conflictului, procedura medierii, negociere si comunicare in mediere) si 50% parte practica (roll-play-uri)

Examenul consta intr-o proba scrisa si o proba orala.

Costul este de 4.400 lei si se poate achita in 3 transe: prima transa la inceputul cursului (1/3), a doua transa la sfarsitul cursului (1/3) si cea de-a treia transa achitata inainte de sustinerea examenului (1/3). 

Pretul include si taxa de examinare, precum si materialele de curs (3 carti de specialitate pentru care avem exclusivitate, suportul de curs si caietul cursantului).

Persoane de contact pentru inscriere la curs si detalii

    — Anca Iacob  tel. 0721.207.575

   — Lucian Enache  tel. 0744.586.292

   Cristina Chivulescu tel. 0756.057.322

  Lidia Frunza  tel. 0734.744.444

   — Aldea Elena-Liliana tel. 0742.222.303

 

DE CE ati alege Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi (FMMM)?

 

Pentru calitatea formarii, competentele dobandite, experienta profesionala si vechimea formatorilor, fiind singura scoala cu certificari internationale in domeniul medierii si co-medierii.

FMMM Romania este certificata de organizatii de referinta din domeniul ADR: Federal Mediation and Conciliation Service, Washington DC,S.U.A. si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation Londra, MareaBritanie.

 

Pentru materialele prezentate:

“Ghidul Mediatorului Profesionist – Mediere si Conflict" (autor Mugur Bogdan Mitroi).

“Medierea, o perspectiva psihologica asupra solutionarii conflictelor” (autori Freddie Strasser si Paul Randolph)

“Co – medierea: utilizarea unei abordari psihologice duale in solutionarea conflictelor” (editor Monica Hanaway).

“Medierea Tehnica si Arta” – redactor sef Madalina Calcan

 

Pentru promovare profesionista:

Revista “Medierea Tehnica si Arta”asigura promovarea gratuita a mediatorilor formati la FMMM Romania

Portal Mediere – www.portalmediere.ro, inscrie si promoveazamediatorii FMMM gratuit.

Mediere Tv – www.medieretv.ro asigura imagineamediatorilor FMMM.

 

Participantii primesc la inceputulcursului kit-ul complet ce contine: manualul cursantului pe suport de hartie, formatul electronic al cursului, modelul de formularistica necesar desfasurarii profesiei de mediator si cele patru aparitii editoriale

 

FMMM desfasoara de asemenea cursuri de tehnici avansate in mediere cu urmatoarele teme: Managementul Conflictului, Comunicare pentru Practica Medierii, Elemente Esentiale de Drept Necesare Mediatorului. Cursurile sunt acreditate de Consiliul de Mediere din Romania cu 16 ore de formare continua.

Colaborarea cu organizatiile internationale ADR s-a materializat in organizarea de cursuri de tehnici avansate inmediere cu participarea unor traineri recunoscuti in domeniu precum Eileen B.Hoffman, Linda I. Lazarus, Sir Henry Brooke, Paul Randolph, SpenserHilliard, Monica Hanaway, Diana Mitchell.

Certificarile acordate de Federal Mediation and Conciliation Service si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation formatorilor scolii si cursurilor organizate de aceasta asigura posibilitatea mediatorilor de a se autoriza atat in Europa, cat si in S.U.A., pregatirea acestora fiind acreditata la standarde internationale.

Echipa FMMM