Votati ECHIPA U.C.M.R. pentru Consiliul de Mediere !

IMG_5387

Uniunea Centrelor de Mediere din Romania (U.C.M.R.), federatia fondata in 2005, alcatuita din asociatii profesionale ale mediatorilor din toata tara, a desfasurat de ani de zile o activitate constanta si asidua de promovare a medierii, in acelasi timp militand activ si public pentru protejarea drepturilor tuturor mediatorilor.

Prin activitatile derulate, in cadrul U.C.M.R. s-a format o echipa de mediatori care au inteles sa se sprijine reciproc. U.C.M.R. este un exemplu de functionalitate a unei echipe manageriale de mediatori practicanti: MUGUR MITROI, ANCA IACOB, LUCIAN MARIAN ENACHE, GABRIELA ICHIM, VICTORIA GRAUR, STEFAN NICOLAE STEF, MARINA IOANA ALEXANDRU, ANA MARIA TULUC, RODICA COCIU ANGHEL.

U.C.M.R. propune tuturor mediatorilor din Romania aceasta echipa functionala manageriala pentru alegerile la Consiliul de Mediere din anul 2015, avand convingerea ca experienta practica individuala a mediatorilor din echipa si experienta manageriala colectiva, acumulata in cadrul numeroaselor proiecte ale federatiei nationale U.C.M.R., sunt cerintele de baza pentru un viitor Consiliu de Mediere functional.

Medierea trebuie sa beneficieze de un viitor Consiliu de Mediere functional, compus din mediatori practicanti, care sa cunoasca problemele efective de zi cu zi ale birourilor de mediatori, alaturi de capacitatea esentiala de a lucra intr-o echipa manageriala functionala, pentru a putea concepe si, mai ales, duce la indeplinire un plan de revenire si consolidare a intregii profesii.

Aici ne vom prezenta planurile, obiectivele, experienta si echipa. Vrem ca mediatorii sa ne cunoasca in mod nemijlocit, ca o alternativa viabila si exemplu de functionalitate, urmand ca decizia de a alege sa le apartina in cunostinta de cauza.

Echipa U.C.M.R. defineste ca obiective ale profesiei:

  • Promovarea proiectului de lege intocmit de U.C.M.R. din anul 2014 si care prevede: obligativitatea incercarii de mediere; acordul de mediere – valoare executorie; calitatea formarii mediatorilor prin examen unic de intrare in profesie; stagiu/mentorat; examen unic de definitivat.
  • Organizarea profesiei la nivel de judet, corpul profesional judetean.
  • Promovarea nationala a medierii ca profesie non- juridica, independenta

Va invitam sa cunoasteti activitatea si proiectele derulate constant de echipa U.C.M.R. pana in prezent aici: www.ucmro.ro.

Doar in echipa se pot lua decizii!

Voteaza echipa U.C.M.R.!

Impreuna dam valoare medierii!

Leave a Reply