O campanie de promovare a procedurii de mediere

Educație în abilitățile de bază ale soluționării constructive

Educație în abilitățile de bază ale soluționării constructiveA conflictelor ca parte a acestei nevoi, EN este foarte largă, încalcă majoritatea sectoarelor acestea sunt oameni organizații de împuternicire în cadrul formării continue în tehnicile oferite, competitivitatea grupurile sub-țintă sunt lucrătorii furnizorilor de servicii sociale, serviciul public și personalul autoguvernării, lucrători din domeniul educației, lucrători medicali, personal în servicii în special în consultanță, lucrătorii din magazin, Angajator, Personalist Nevoile acestui grup țintă pot fi exprimate în două niveluri Şi pentru a urmări mai bine profesia existentă a tehnologiei de mediere ca competitivitate competență profesională individual.

În scopul unei modificări fundamentale a naturii serviciului prestat sau al includerii medierii tehnician la sistemul de soluționare a litigiilor în organizarea medierii ca filozofie activă de soluționare a litigiilor în organizație competitivitatea organizațiilor proiectul intenționează să implice mine. 144 reprezentanți ro în cadrul finalizării lecțiilor pilot realizări planificate ale proiectului 31 programe de formare nou create/inovate în domeniul medierii, 16 programe de formare nou create/inovate în mediere, validate de pilot, cel puțin 108 persoane susținute cu succes (participanții de succes ai cursurilor primesc un certificat de absolvire a acestora).

Scopul modulului este de a familiariza ascultătorilor

Scopul modulului este de a familiariza ascultătorilorSăi cu posibila aplicare in domeniul furnizorilor de servicii de mediator în Republica cehă, pentru a le aduce mai aproape de poziția juridică de mediator în ordinea juridică cehă și posibilitățile sale în ceea ce privește exercitarea funcției de mediator, pentru a explica de ce cerințele legale din legislația cehă privind medierea în modul de profesie, examenul are loc.

Conținutul modulului un avantaj major al acestui modul este că abordarea ascultător, modul în care testele sunt efectuate pe mediator și îi dă sfaturi despre cum să stăpânească cu succes că oriunde oricum și nicăieri altundeva să știe. O parte a modulului este examenul simulat pe mediator, în timpul căreia vor fi participanți la programul efectua în rolul candidatului și examinatorilor și schimbul reciproc al rolului de a înțelege natura examenelor profesionale și au putut să se uite la ea, în practică, pentru a pregăti cel mai bine.

Real activ este persoana de lector de curs, care este exministryně guvernul republicii cehe și un avocat cu experiență și mediator dr. Daniela Kovářová, care are o bogată experiență în domeniul legislației, advocacy, medierea interpersonală și negociere discutat, desigur, de asemenea, întrebări de statutul mediatorului în mediere, scopul și principiile de mediere, contractul de mediere, acordul de mediere, obligațiile mediatorului, elevii vor fi mărite în fiecare fază de mediere, obligația de a păstra confidențialitatea mediatorului, supravegherea asupra activității de mediator lista de mediatori, examen de mediator, caracterul executoriu al acordurilor referitoare la mediere.

Studenții după finalizarea modulului dobândesc experiență în procesul

Studenții după finalizarea modulului dobândesc experiență în procesulDe mediere ca atare, precum și în sub-problemele de respingere a încetării medierii medierii, determină remunerarea și rambursarea costurilor mediatorului, anularea autorizației de a desfășura activitățile de mediator, medierea și termenul de prescripție. Modulul este un rezumat foarte practic și profesional al cunoștințelor specifice din practică. La domiciliu, nouă din zece întrebați despre semnificația cuvântului “mediere” își vor scutura capul. În străinătate, dar medierea în conformitate cu conceptul cunoscut de ADR (Soluționarea alternativă a litigiilor) recunoscut ca o metodă importantă de soluționare alternativă a conflictelor. 

Punctele sale forte ies în evidență în special în soluționarea diverselor litigii civile / juridice dovezi cu privire la importanța medierii sunt precum și conflictele rezolvate cu succes în cele mai înalte eșaloane ale lumii de afaceri și finanțe. Prin urmare, medierea este acum parte a sistemului juridic într-o serie de țări din Europa de Vest dezvoltate. În SUA, chiar și medierea este utilizată în două treimi din litigiile de muncă, de afaceri și de familie. Și ceea ce este cel mai important despre același raport al litigiilor se încheie cu încheierea acordului final, activitatea de mediere în străinătate a început să promoveze pe o scară mai largă în ultima treime a secolului trecut, astăzi a devenit un instrument comun în soluționarea unei game largi de conflicte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*